Serverer stjernemeny til gründere i Innovasjonshus Herøya

Klare for å servere gründere

Om Proventia og Start i Grenland var en restaurant, så er gründerhjelpere kokkelag og servitører. Her forteller de «bak disken» om stjernemenyen de serverer gründere i utvidet Innovasjonshus på Herøya.

Denne ingressen presenterte Herøya Industripark i sin artikkel.

Drømmer du om å starte egen bedrift? På Innovasjonshus Herøya får gründere servert en hel stjernemeny – fra idé og inspirasjon til testing, vekst og investorer. Proventia og Start i Grenland har slått seg sammen og byr nå på alt fra «smaksprøver» til sju-retters forretningsutvikling!

– Vi gir førstehjelp til idéer og hjelper gründere med å finne neste rett på menykartet, sier Hans Børge Lien i Proventia. – Ikke alle skal ha sju-retters, men vi finner ut hva som trengs for å komme i gang – eller gå videre.

Fra drop-in til VIP-lounge

Gründerplassen får bedrifter med potensial ekstra tett oppfølging og tilgang til et aktivt miljø, mens de mest viderekomne får plass i Proventias inkubasjonsprogram – der det jobbes langsiktig med testing, vekst og kapitalinnhenting.

– Her er det tett oppfølging, subsidierte tjenester og rådgivning. Vi jobber med både nyetableringer og bedrifter som vil finne nye retninger, forteller Petter Skaraas.

Samtidig tilbyr Start i Grenland gratis kurs og verktøy gjennom det populære kurset Smart Start, der gründere lærer om alt fra selskapsform og økonomi til markedsføring og nettverk. Det hele ledes av Tone Allum, som også står bak suksessen Gründeruka Vestfold og Telemark.

– Vi er klare til å hjelpe flere – bare ta kontakt eller sjekk ut kursene våre, sier Allum.

 

Grunderpodden

Administrerende direktør

Grans Bryggeri AS


Partner og Chief People & Communication Officer

New Normal Group


Gründer og fabrikkeier

ASAP


Eier av The Room


Webinarer

Gode tips for å starte egen virksomhet